Nieuwe Publicatie: Wetsvoorstel modernisering personenvennootschappen

Klik om te downloaden

Actualiteiten

'Kennis is pas nuttig als je hem deelt'

Gemeente moet open zijn over berekening woz-waarde

05 september 2018

Woningeigenaren die bezwaar willen maken tegen de woz-waarde van hun huis, krijgen daarvoor een extra instrument in handen. Gemeenten moeten voortaan volledig inzicht geven in de gegevens die ze gebruiken om tot een waardebepaling van een huis komen.

Lees meer

Brexit leeft sterk onder burgers en bedrijven, maar verdere...

05 september 2018

Ondernemers die zaken doen met het Verenigd Koninkrijk (VK) treffen beduidend vaker voorbereidingen op de Brexit dan een jaar geleden. Bijna 1 op de 5 ondernemers (18%) is zich nu actief aan het voorbereiden, tegen 10% in 2017. Een ruime meerderheid (78%) denkt echter wel dat het uiteindelijk met de gevolgen van de Brexit voor het eigen bedrijf mee zal vallen. 

Lees meer
Huurprijzen stijgen harder in 2018

Huurprijzen stijgen harder in 2018

05 september 2018

De woninghuren zijn dit jaar harder gestegen dan vorig jaar. Het hardst gingen de huren omhoog in Amsterdam, gevolgd door Utrecht en Den Haag, berekende het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Lees meer
Meer artikelen

Overstappen zonder gedoe

Govers Accountants & Adviseurs zorgt voor gemak bij uw overstap. Bijvoorbeeld wanneer u ontevreden bent over uw huidige accountant of denkt dat u meer kosten zou kunnen besparen. Voor een financiële prognose, bedrijfsadvies bij financiële of fiscale vragen kunt u bij Govers terecht.
Overstappen zonder gedoe Ik wil overstappen