LEES HIER DE LAATSTE ONWIKKELINGEN OVER HET CORONAVIRUS

Klik hier

Actualiteiten

'Kennis is pas nuttig als je hem deelt'
Regeling ‘Tegemoetkoming Vaste Lasten MKB’ (TVL) is bekend

Regeling ‘Tegemoetkoming Vaste Lasten MKB’ (TVL) is bekend

29 juni 2020

Op 29 juni 2020 is de regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten MKB gepubliceerd in de Staatscourant. De TVL helpt mkb-bedrijven bij het betalen van een deel van hun vaste lasten. De tegemoetkoming van minimaal € 1.000 euro en maximaal € 50.000 euro is voor bedrijven die meer dan 30% van hun omzet hebben zien verdwijnen als gevolg van de coronacrisis.

NOW 2.0 regeling aangeboden aan de tweede kamer

NOW 2.0 regeling aangeboden aan de tweede kamer

23 juni 2020

In zijn brief van 22 juni 2020 heeft Minister Koolmees de NOW 2.0 regeling aangeboden aan de Tweede Kamer. Hoewel de regeling pas donderdag 25 juni zal worden gepubliceerd in de Staatscourant, is de tekst en de toelichting op de regeling reeds bekend. Het UWV streeft ernaar de regeling per 6 juli 2020 open te stellen voor aanvragen.

Wetsvoorstel Excessief lenen bij eigen vennootschap ingediend bij Tweede Kamer

Wetsvoorstel Excessief lenen bij eigen vennootschap ingediend bij Tweede Kamer

19 juni 2020

Het wetsvoorstel waarmee het zogenoemde excessief lenen uit de eigen vennootschap wordt ontmoedigd, is woensdag ingediend bij de Tweede Kamer. Met ingang van 2023 worden de mogelijkheden beperkt voor aanmerkelijkbelanghouders (aandeelhouders met tenminste 5% aandeel) om onbelast geld te lenen van hun eigen onderneming.

Meer artikelen

Overstappen zonder gedoe

Govers Accountants & Adviseurs zorgt voor gemak bij uw overstap. Bijvoorbeeld wanneer u ontevreden bent over uw huidige accountant of denkt dat u meer kosten zou kunnen besparen. Voor een financiële prognose, bedrijfsadvies bij financiële of fiscale vragen kunt u bij Govers terecht.
Overstappen zonder gedoe Ik wil overstappen