Linda Caelers

Functie: Assistent accountant

In juli 2010 heb ik de master Accountancy afgerond, waarna ik ben begonnen met een tweede opleiding, de bachelor Fiscale Economie. Deze bachelor heb ik in de zomer van 2011 afgerond. Vervolgens ben ik gestart met de master Fiscale Economie. Deze master heb ik in de zomer van 2012 afgerond. De hierboven genoemde bachelor- en masterstudies heb ik allen gevolgd aan de Universiteit van Tilburg, waar ik op dit moment ook de theoretische opleiding volg, onderdeel uitmakend van de opleiding tot registeraccountant. In september 2015 ben ik begonnen aan mijn derde jaar van deze theoretische opleiding.

Na het afronden van mijn master Fiscale Economie in 2012, ben ik gaan solliciteren naar een baan in de fiscale/accountancy wereld. Al snel kwam ik in contact met Govers waar ik eind oktober 2012 ben begonnen.

De werkzaamheden die ik uitvoer zijn zeer divers. Ik ben zowel werkzaam in de samenstel- als de controlepraktijk, waarbij ik een diversiteit aan cliënten bedien. Te denken valt aan handelsbedrijven, productiebedrijven en dienstverleningsbedrijven, waarbij tevens een onderscheid gemaakt kan worden tussen profit en non-profit organisaties. Naast samenstel- en controlewerkzaamheden ben ik ook bezig met fiscale werkzaamheden, zoals het doen van verschillende aangiften.

De diversiteit in werkzaamheden bevalt mij erg goed. Daarbij maak ik onderdeel uit van de Hippische Desk. De Hippische Desk is een team dat zich inzet op fiscaal gebied voor de hippische sport. De leden uit het team hebben over het algemeen naast sectorkennis ook veel passie voor de hippische sport zelf en bestaat voornamelijk uit collega's die deze sport al jarenlang beoefenen en daarom goed snappen hoe de sector in elkaar zit. 

< Terug naar overzicht

Linda  Caelers
Stel uw vraag U ontvangt binnen 24u antwoord