Kim Leeuwenstijn

Functie: Assistent accountant

Via mijn vooropleiding aan de Hoge Hotelschool in Maastricht ben ik in contact gekomen met Govers. Hier is mijn interesse in de accountancy gewekt. Ik weet nog dat ik destijds schrok van de nog te volgen opleidingen en de duur ervan. Nu ben ik inmiddels zelf al heel wat jaren verder en werk ik sinds 2009 met veel plezier bij Govers en ben ik aan het doorstuderen voor AA en RB belastingadviseur. 

Ik ben voornamelijk werkzaam in de samenstelpraktijk als relatiebeheerder en assistent accountant. Ik begeleid bedrijven op administratief vlak en draag zorg voor de jaarrekening en de bijbehorende fiscale aangiften. Mijn klantenpakket is gevarieerd van medici tot de metaalbranche en dienstverlening. Daarnaast ben ik betrokken bij klanten in de non-profit sector, zoals primair en voorgezet onderwijs, en subsidiecontroles in de land- en tuinbouwindustrie.

Binnen Govers ben ik het aanspreekpunt voor Stichting Jong Ondernemen. Met een groepje collega’s begeleiden we jaarlijks student-companies van Fontys Hogescholen met het doel om jongeren hun ondernemende kant te laten ontdekken en te laten opgroeien tot de ondernemers van de toekomst.

< Terug naar overzicht

Kim  Leeuwenstijn
Stel uw vraag U ontvangt binnen 24u antwoord