Rudi van den Heuvel nieuwe voorzitter maatschap Govers Accountants/Adviseurs

Na drie jaar heeft Hans Evers per 1 januari 2019 het voorzitterschap van de maatschap Govers overgedragen aan Rudi van den Heuvel.

Hans Evers wordt in augustus van dit jaar 62. Dat is bij Govers de leeftijd waarop leden de maatschap dienen te hebben verlaten. Evers: “Ik wist dus toen ik Paul van Vroonhoven opvolgde als voorzitter van de maatschap dat het maar voor drie jaar zou zijn. We hebben die grens ooit ingesteld om te voorkomen dat maten te lang blijven zitten.” Evers draagt een aantal taken en klanten over aan collega’s, zodat zij ook in de toekomst goed bediend zullen worden. “Het wordt dus rustiger voor mij. Ik zal ook wat meer met mijn vrouw gaan ondernemen.”

Klanten en personeel gaan van de wisseling niet zoveel merken, vermoeden de twee. Evers: De taak van de voorzitter is vooral de eenheid te bewaren. Zijn ruimte is beperkt.” Maar dat beetje ruimte wil Van den Heuvel wel zo goed mogelijk benutten. “Bijvoorbeeld door zaken te agenderen die ik belangrijk vind en te zorgen voor focus.” Twee jaar geleden trad Van den Heuvel toe tot de maatschap. “Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Govers is een fantastisch bedrijf met trouwe klanten, gemotiveerde collega’s en een prettige sfeer. Ik kreeg meteen het vertrouwen en de kans te groeien.”