Over Govers

Wij zijn Govers. Een team van specialisten op het gebied van accountancy, fiscaliteit en bedrijfsadvies. We bieden hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten, zowel lokaal als internationaal.

Een historie om trots op te zijn!

Vanuit Eindhoven werken we met ongeveer 180 collega's iedere dag met veel passie voor onze mooie, leuke en interessante klanten. Eindhoven is de bakermat van de high-tech industrie in Nederland. Brainport is onze achtertuin. Een achtertuin waarin we al sinds 1927 werken. Daarmee zijn we het oudste zelfstandige accountantskantoor uit Eindhoven. Daar zijn we trots op. Met al deze jaren ervaring hebben we ook veel kennis in huis. Van de bedrijven die actief zijn in de Brainport regio, bouwondernemingen, de food-sector en vooral van familiebedrijven. We werken niet alleen regionaal. Via ons internationale samenwerkingsverband UHY werken we voor veel internationaal opererende bedrijven. UHY is een hecht samenwerkingsverband van 270 zelfstandige kantoren in 86 landen. 

Onze schat aan ervaring delen we graag met u: de ondernemer die op zoek is naar een mooie toekomst. Voor zijn of haar bedrijf, en voor zichzelf. Samen met u kijken we graag vooruit. Naar de uitdaging die er zijn en naar de kansen die er liggen. Wij helpen u verder. Met gevoel voor cijfers en met veel passie voor onze klanten!

Bent u benieuwd naar het verhaal over onze historie? Lees dan verder.

Jos  Follon

Jos Follon

Familiebedrijven

Stel uw vraag U ontvangt binnen 24u antwoord