Govers Groep

De Govers Groep bestaat naast Govers Accountants/Adviseurs nog uit diverse bedrijven. Opgericht om u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. Specialistisch waar nodig en allround waar mogelijk.

Administratiekantoor Noord-Brabant (ANB)

Administratie- en Adviesburo Noord-Brabant B.V. (ANB) staat bekend als specialist op het gebied van salaris- en financiële administraties. Voor kleinere ondernemingen worden daarnaast werkzaamheden verricht voor de jaarrekening en belastingaangifte. ANB kan uw complete salaris- en loonadministratie uit handen nemen en met detachering voorzien in uw tijdelijke behoefte aan financieel-administratief personeel. Desgewenst kunt u ook meer werkzaamheden zelf uitvoeren door gebruik te maken van de HRM-module van ANB.

ANB heeft een samenwerkingsverband met Twinfield en Exact Online. Deze bedrijven bieden sinds een aantal jaren online boekhouden aan. Daarnaast kan ANB u ondersteunen bij het digitaliseren van uw administratie.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van ANB of kunt u contact opnemen met Noud Smits.

De Beemd Corporate Finance

Fusies en overnames, investeringsvraagstukken en herfinancieringen vormen de basis van de dienstverlening van De Beemd Corporate Finance. Een nieuw bedrijf, maar wel met veel ervaring op het gebied van Corporate Finance.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van De Beemd Corporate Finance of u kunt contact opnemen met Rob Neggers.

Govers Onderwijs Accountants

Inmiddels ruim 20 jaar voert Govers controles uit bij onderwijsinstellingen. In de afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat de onderwijsmarkt steeds meer met specifieke vraagstukken te maken krijgt. Dat vraagt om accountants die specialistische kennis hebben van deze branche.

Govers Onderwijs Accountants controleert de jaarrekening en bekostigingsgevens van onderwijsinstellingen en samenwerkingsverbanden in het onderwijs. Daarnaast ondersteunt Govers Onderwijs Accountants haar klanten in proces om "In Control" te raken, met behulp van het "In Control Framework". Ook voor bijzondere adviesvraagstukken bent u bij Govers Onderwijs Accountants op het juiste adres. U kunt daarbij denken aan onderzoeken voor fusie en overname (due diligence), de begeleiding van de totstandkoming van risicoanalyses, advisering over doordecentralisatie van onderwijshuisvestingsgelden en dergelijke.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Wijs Accountants of kunt u contact opnemen met Bart Vogels.

Bas  Pijnaker

Bas Pijnaker

Familiebedrijven

Stel uw vraag U ontvangt binnen 24u antwoord

Actualiteiten

'Kennis is pas nuttig als je hem deelt'
Meer artikelen