Het Coronavirus: De liquiditeitsprognose

25 maart 2020 - Kachung Tau

Momenteel bevinden we ons in onzekere tijden. Het coronavirus heeft alles en iedereen in zijn greep. De impact is groot en het is nog onzeker wanneer de rust wederkeert. De overheid verscherpt de maatregelen waardoor de eerste ondernemingen activiteiten (gedeeltelijk of geheel) hebben moeten staken. Dit veroorzaakt niet alleen aanzienlijke druk op de liquiditeiten van de desbetreffende ondernemingen, maar ook op de cashflow van samenwerkende partners. Daarom is het voor iedere ondernemer van belang om nu de huidige en verwachte liquiditeitsbehoefte in kaart te brengen.

Wij kunnen u assisteren bij het opstellen van een liquiditeitsbegroting om de huidige en toekomstige liquiditeitsbehoefte in kaart te brengen. Ook kunnen wij u ondersteunen bij de interne en externe cashflowbeheersing, als ook voorraad-, debiteuren- en crediteurenanalyse. Meer informatie hierover treft u aan in bijgaande flyer (https://govers.nl/upload/file/Flyer-Liquiditeitsprognose.pdf).

Mochten wij u hierbij kunnen begeleiden, heeft u vragen of wenst u op de hoogte te worden gehouden over een van de aangekondigde regelingen? Neem dan gerust contact op.

< Terug naar overzichtKachung

Kachung Tau

High-Tech, Food & Retail, Maak-industrie

Stel uw vraag U ontvangt binnen 24u antwoord