Accountancy

Onze dienstverlening op het gebied van jaarrekeningcontrole en samenstelwerkzaamheden vormt de basis van ons bestaan. Al sinds 1927 zijn wij onze brede klantenportefeuille op dit gebied van dienst. Altijd vanuit een bedrijfseconomische insteek. Daarmee helpen wij onze klanten écht verder.

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening op het gebied van accountancy bestaat uit controlediensten en samensteldiensten:

  • Wettelijke controleopdrachten van de jaarrekening;
  • Vrijwillige controleopdrachten; 
  • Bijzondere onderzoeken (overnameonderzoeken, deskundigenonderzoeken voor rechtbanken en dergelijke)
  • Samenstellen en/of beoordelen van jaarrekeningen;
  • Administratieve dienstverlening.

Kwaliteitsambitie

Onze controlepraktijk is omvangrijk te noemen. Voor de wettelijke controle van jaarrekeningen beschikken we dan ook over de daartoe benodigde vergunning van de AFM, waarbij we ons richten op het niet-OOB segment, oftewel het MKB in de ruime zin van het woord. Wij streven naar een kwalitatief hoogwaardige uitvoering van al onze opdrachten waarbij het voldoen aan wet- en regelgeving onze minimale kwaliteitsambitie is. Deze kwaliteitsambitie betreft het leveren van diensten waarbij per opdracht een evenwichtige verdeling is voor de belangen vanuit de klant, het publiek belang, het proces en compliance. Waarbij, als het er op aankomt, het publiek belang vanuit onze rol als accountant voorop staat. Vanuit die optiek nemen we onder andere proactief deel aan de NBA-Monitor over de vorderingen van de maatregelen “In het Publiek Belang”.

Ons doel is om uw verwachtingen ten aanzien van onze diensten waar te maken en zo mogelijk te overtreffen. We kijken daarbij niet alleen naar het verleden, maar vooral naar het heden en ook naar de toekomst. We verrassen u graag met onze persoonlijke betrokkenheid gecombineerd met een professioneel-kritische instelling, en met nieuwe inzichten en mogelijkheden die bijdragen aan het duurzaam succes van uw onderneming.

Jos  Follon

Jos Follon

Familiebedrijven

Stel uw vraag U ontvangt binnen 24u antwoord