Carrière

Bij Govers ben je zelf verantwoordelijk voor je loopbaan. Dit principe staat bij ons hoog in het vaandel. Dit wil niet zeggen dat je het allemaal zelf moet doen, sterker nog; vanuit de organisatie word je vanaf dag één begeleid en opgeleid. Dat is onze kracht!

Over ons

Govers is een middelgroot kantoor, gevestigd in Eindhoven. Met 130 professionals  werken we voor een breed pakket opdrachtgevers, van klein tot groot. Vanuit een degelijk opleiding is er ruimte voor individuele kwaliteiten of voorkeuren. Zo specialiseert een groep professionals zich in ondernemen in Brainport, andere collega's vinden hun specialisme juist in de Automotive, de Hippische branche, Food, de Bouw of de Onderwijssector.

Veelzeggend voor onze cultuur is de kamerstructuur. In elke ‘kamer’ werken een ervaren accountant en een fiscalist samen met twee of drie assistenten. Het team ziet en hoort vrijwel alles wat er speelt. Wat doen we voor klanten, hoe lossen we problemen op? Een mooi staaltje van relaxed coaching-on-the-job, een professioneel kritische instelling en een rechte rug indien nodig, maar altijd op een manier van werken waar alle partijen beter van worden.

Over jou

Om te beginnen: je leeftijd speelt geen rol, je geslacht ook niet. Je hebt de goede papieren om het accountantsvak uit te oefenen of bent hard op weg deze te halen. Je was nooit van plan om een leven lang bedrijven een spiegel voor te houden over hun verleden. Je ziet wel het belang ervan, maar je adviseert liever over kansen, mogelijkheden, perspectieven. Er stroomt dus enig ondernemersbloed door je aderen, plus het enthousiasme, de nauwkeurigheid en de gedrevenheid die daarbij horen. Je hebt de focus op kwaliteit en daarbij een professioneel kritische instelling. Bijvoorbeeld: als je je sterk maakt om de rol van Govers in een bepaalde branche te vergroten, neem je mensen in de organisatie mee en zet je zelf de eerste stap naar buiten. Daarnaast heb je het talent om een netwerk op te bouwen en te onderhouden. Het is zeker een pré als je enige maatschappelijke betrokkenheid hebt.

Actuele vacatures

Op dit moment zijn we op zoek naar een medewerker samenstelpraktijkloonbelasting- en sociale zekerheidsspecialist en een ervaren opdrachtleider controlepraktijk ter versterking van ons team.

Over je ontwikkeling

Centraal in je opleiding en begeleiding staat dat je de eerste periode van je loopbaan breed wordt opgeleid, om vervolgens in overleg met je mentoren vanuit de organisatie een voorzichtige richting te kiezen voor de koers van je verdere loopbaan.

Bij eigen verantwoordelijkheid voor je loopbaan hoort ook het zelf creëren van de mogelijkheden om door te groeien binnen onze organisatie. Kortom: Govers is een organisatie waar  je zelf je stappen van je loopbaan bepaalt, maar je vanuit HR wordt geholpen met het bepalen van je koers en de te nemen van je stappen voorwaarts!

Als dit vertrouwd klinkt, is je CV van harte welkom. Je kunt via dit formulier je CV insturen. Mocht je al ideeën hebben over je toekomstige rol binnen Govers, dan horen we die uiteraard graag!