Uw jaarrekening bij ons in vertrouwde handen

Wellicht hecht u veel waarde aan het op laten maken van de jaarrekening. Uw ondernemersgevoel geeft u waarschijnlijk een goede indruk van het resultaat. Misschien ziet u het samenstellen van de jaarrekening mede daardoor ook wel als een jaarlijks verplicht onderdeel van het ondernemen. 

Het recente verleden als basis voor een mooie toekomst

De jaarstukken moeten samengeteld worden, de aangifte vennootschapsbelasting moet ingediend worden en uw jaarstukken moeten tijdig gepubliceerd worden bij de Kamer van Koophandel. Wij vinden het belangrijk dat we zoveel mogelijk de zorgen voor al deze werkzaamheden bij u weg nemen. Door onze processen optimaal in te richten bijvoorbeeld. Maar ook door goede afspraken te maken met u. Wij zorgen er voor dat u uw tijd kunt besteden aan datgene waarin u goed bent: ondernemen!

De jaarrekening geeft een terugblik naar het recente verleden. Wat is er in het afgelopen jaar allemaal gebeurd en wat is de financiële impact geweest van die positieve of negatieve gebeurtenissen? Belangrijke informatie. Maar u als ondernemer bent meestal veel meer bezig met het heden en vooral de toekomst. Wat zijn de uitdagingen en kansen die voor u liggen en hoe kunt u daarop inspelen? Hoe kan dat gefinancierd worden? Dat zijn vragen waar wij het graag met u over hebben en waarin wij u willen ondersteunen.

Uw boekhouding uitbesteden?

Wilt u naast uw jaarrekening ook uw boekhouding door ons laten verrichten, of wilt u gebruikmaken van een internet boekhoudpakket? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Via onze zusterorganisatie ANB zijn wij u graag van dienst.

Paul  Mencke

Paul Mencke

High-Tech, Familiebedrijven

Stel uw vraag U ontvangt binnen 24u antwoord