Herstructurering & overname

Groei mogelijk maken, stuctuur aanbrengen om risico's te spreiden of om nieuwe ontwikkelingen op te starten, ontwikkelingen op fiscaal gebied of uw bedrijf klaarmaken voor een overname. Het zijn voorbeelden die er voor kunnen zorgen dat het verstandig is de strctuur van uw onderneming te herzien.

Herstructurering

Het herstructureren van uw onderneming kan een grote impact hebben op uw organisatie. Boven alles is het van belang om de structuur van uw onderneming in lijn te houden (of te brengen) met de eisen van deze tijd. Dat houdt in dat het verstandig is om regelmatig met uw adviseur van gedachten te wisselen over de toekomst. Over uw plannen en doelen, over uw persoonelijke toekomst. Wij kunnen dan samen met u er voor zorgen dat de structuur van uw onderneming daarop is voorbereid.

Fusie- en overnamebegeleiding

Voor de uitbreiding van uw activiteiten, voor groei of juist om de toekomst van het bedrijf zeker te stellen kunt u op zoek zijn naar een geschikt bedrijf om over te nemen of juist naar een kandidaat om u bedrijf over te nemen. Govers beschikt over een team van deskundige adviseurs en bedrijfskundigen die uw onderneming kunnen begeleiden in een aan- of verkooptrajact. Zo nodig schakelen wij daarbij onze collega's van De Beemd Corporate Finance in. In tijden van  liquiditeitsdruk of acute liquiditeitskrapte voorzien wij u van een pragmatisch plan. Daarnaast richten we ons op het aantrekken van risicodragend kapitaal en financiële haalbaarheidsvraagstukken.

Voor wie

Wij werken voornamelijk voor DGA's, directies en toezichthouders van middel(grote) ondernemingen en publieke instellingen. Met ons uitgebreide netwerk, ruime ervaring en specialistische kennis zijn wij in staat uw onderneming klaar te stomen voor de volgende fase.

Paul  Mencke

Paul Mencke

High-Tech, Familiebedrijven

Stel uw vraag U ontvangt binnen 24u antwoord