(Ver)bouwen aan de toekomst van Govers

Vanaf 1 maart 2021 steekt Govers in een nieuw jasje. Met een ander logo en een volledig vernieuwde website. En daar blijft het niet bij. Op dit moment wordt het pand aan de Beemdstraat volledig verbouwd. De buitenmuren blijven staan, maar de binnenkant krijgt een complete metamorfose. Het einde van de verbouwingsklus is in zicht. Vanaf 1 juni 2021 kunnen we genieten van een nieuw interieur en een pand dat van alle gemakken voorzien is. Precies 94 jaar na de opening van de eerste locatie in 1927 door Piet Govers. 

De afgelopen tijd hebben we gebivakkeerd in het oude Stadskantoor aan het Stadhuisplein 10, hartje centrum Eindhoven. We verwachten op donderdag 27 en vrijdag 28 mei terug te verhuizen naar de Beemdstraat. Terug naar een verbouwd en fris kantoor na zes maanden verbouwen. Vanaf eind oktober zijn onder meer de onderstaande zaken aangepakt.

Verduurzaming van het pand
De verbouwing startte met het dak. De glaskap is volledig vernieuwd en het dak is voorzien van zonnepanelen. Ook is er een nieuwe lucht- en verwarmingsinstallatie geïnstalleerd. Er is dus volop werk gemaakt van de verduurzaming van het pand. De verbouwing is uitgevoerd volgens de richtlijnen van bouwtoezicht en bouwregelgeving.

Volledig nieuwe indeling
Voorafgaand aan het bouwproces zijn er diverse gesprekken gevoerd met aannemers en binnenhuisarchitecten. Ze hebben ons voorzien van bouwadvies en onze wensen en behoeftes in kaart gebracht. Er is gekozen voor kantoortuinen en veel vergaderruimtes. Dat betekent dat er een nieuwe indeling van de werkvloer is ontstaan. Ook is er veel aandacht besteed aan de entree, het sanitair, de kantine en de pantry’s.

Thuis bij het vernieuwde Govers
We zijn ervan overtuigd dat onze medewerkers het ver–bouwde kantoor ervaren als een fijne werkplek. Een warme locatie waar ze kunnen sparren en waar de lijntjes kort zijn. Ook vinden we het belangrijk dat u als relatie een welkom gevoel ervaart binnen onze kantoormuren. Want onze slogan ‘thuis bij Govers’ is niet zomaar gekozen. Wij werken er met z’n allen keihard aan, om dit op elk niveau uit te stralen.

Hopen op een feestelijke opening
Door corona is het helaas nog niet mogelijk om de heropening van ons kantoor aan de Beemdstraat uitgebreid te vieren. Als de situatie het toelaat, doen we dit alsnog in het najaar. Uiteraard bent u vanaf 1 juni wel gewoon welkom in ons verbouwde kantoor. En tot die tijd kunt u het vernieuwde Govers al ervaren op onze website.

Dit is een artikel uit Govers Signaal editie mei 2021. Benieuwd naar andere artikelen uit dit Govers Signaal, klik dan hier.

We werken graag aan uw ondernemersdromen. Wat zijn uw ambities?

Elke succesvolle klantrelatie begint met een persoonlijke kennismaking. Een gesprek over uw ambitie en hoe wij u daarbij kunnen helpen. Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.