Hippische ondernemers

De hippische sector kenmerkt zich door ingewikkelde BTW regelgeving. Maar ook op andere (fiscale) gebieden is er behoefte aan een specialistische aanpak door professionals met kennis van de branche. Deze kennis is ruimschoots aanwezig bij een gespecialiseerd team binnen Govers.

Adviseurs voor de hippische sector

Binnen de groep van 150 werknemers bij Govers accountants/adviseurs vormen 8 collega’s het hippische team. Dit team bestaat uit administrateurs, accountants en fiscalisten. Zij besteden hun tijd grotendeels aan klanten uit de hippische branche en zijn altijd op de hoogte van het laatste (fiscale) nieuws. Tevens hebben zij affiniteit met paarden, waardoor zij de taal van de ondernemer spreken. Doordat zij meer dan 50 hippische ondernemers bedienen, hebben zij in de loop der jaren veel branchekennis opgebouwd.

Wat kunt u van onze adviseurs verwachten?

Bij Govers kunt u terecht voor het totaalplaatje:

  • (begeleiding bij) het voeren van de administratie
  • BTW-aangiften
  • Samenstellen of controleren van de jaarrekening
  • Aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting
  • Fiscaal advies
  • Bedrijfseconomisch advies (Govers analysemodel)

Analysemodel voor de hippische sector

Met het Govers-analysemodel krijgt  u meer inzicht in uw bedrijf. Het model laat zien op welke manier en waarom u uw resultaat behaalt. Het model geeft inzicht in kostprijs en bezetting. Neem voor een bedrijfsspecifieke analyse of meer informatie contact met ons op.

Paardenlezing

Sinds 2005 houdt Govers jaarlijks een lezing voor ondernemers uit de hippische branche. Tijdens deze lezing wordt u bijgepraat over (fiscale) actualiteiten. Daarnaast wordt jaarlijks een co-spreker uitgenodigd met specifieke kennis van zaken die voor hippische ondernemers van belang is. De paardenlezing mag op veel bijval rekenen. De opkomst ligt tussen de 85 en 140 bezoekers.

 

Kachung  Tau

Kachung Tau

High-Tech, Food & Retail, Maak-industrie

Stel uw vraag U ontvangt binnen 24u antwoord