‘Bereken direct uw spaartax (belastingplan 2016)!’

Carla de Backer (Belastingadviseur)

Bereken uw spaartax

Blog

'Kennis is pas nuttig als je hem deelt'
Geërfde woning: hypotheekrente aftrekbaar?

Geërfde woning: hypotheekrente aftrekbaar?

26 juli 2016

Regelmatig wordt de vraag gesteld of de hypotheekrente die erfgenamen betalen voor de geërfde woning aftrekbaar is. Graag lichten wij deze problematiek aan u toe aan de hand van een recent arrest.

Factuurvereisten voor de btw: een korte opfrissing

Factuurvereisten voor de btw: een korte opfrissing

26 juli 2016

In de praktijk is gebleken dat de Belastingdienst steeds vaker boetes oplegt indien verkoopfacturen niet aan de factuurvereisten voldoen. De vereisten zijn al van kracht per 1-1-2013, maar nu blijkt dat de Belastingdienst tijdens boekencontroles is gestart met het opleggen...

Wetsvoorstel Autobrief II aangenomen

Wetsvoorstel Autobrief II aangenomen

25 juli 2016

De Eerste Kamer heeft op wetsvoorstel Wet uitwerking Autobrief II aangenomen. De wet treedt in werking met ingang van 1 januari 2017. Het wetsvoorstel is de vertaling van de voorstellen uit de Autobrief II. Hierbij treft u een overzicht aan van de hoofdlijnen.

Meer artikelen

Overstappen zonder gedoe

Govers Accountants & Adviseurs zorgt voor gemak bij uw overstap. Bijvoorbeeld wanneer u ontevreden bent over uw huidige accountant of denkt dat u meer kosten zou kunnen besparen. Voor een financiële prognose, bedrijfsadvies bij financiële of fiscale vragen kunt u bij Govers terecht.
Overstappen zonder gedoe Ik wil overstappen