ALLES OVER PRINSJESDAG: DE FISCALE PLANNEN VOOR 2018!

28 september 2017

Beste relatie,

 

Prinsjesdag staat voor de deur! Over een aantal weken zal de regering, zoals elk jaar op de derde dinsdag van september, dit jaar op 19 september, de Miljoenennota, de Rijksbegroting, het Belastingplan, alsmede overige fiscale maatregelen voor 2018 presenteren.
Ondanks dat wij dit jaar geen majeure belastinghervorming verwachten, zullen de diverse maatregelen in meer of mindere mate impact hebben op het fiscale landschap, zoals we dat nu kennen. Ook voor u als ondernemer kan het zijn dat er veel gaat veranderen, wat impact zou kunnen hebben op uw financiële en fiscale positie.

 

Zo is al bekend, dat een verlaging van de vennootschapsbelasting wordt doorgevoerd. Ook het forfaitair rendement vermogensrendementsheffing (box 3), wordt, na de inhoudelijke wijziging in 2017, aangepast. Vooralsnog is nog onduidelijk welke plannen uiteindelijk worden doorgevoerd. Welke voorstellen zullen de eindstreep halen? Wat is de huidige status ten aanzien van de huidige zzp-discussie? En wat verwachten wij van privacy structuren in het licht van de komst van het aandeelhoudersregister (UBO-register)?

 

In ieder geval zullen wij kort stilstaan bij de belangrijkste plannen en ontwikkelingen. Tijdens onze ‘Prinsjesdag’ ontbijtlezing op donderdag 28 september aanstaande, zullen we ons licht weer laten schijnen over de plannen van het kabinet en welke acties voor u noodzakelijk zijn. Als u wilt weten wat de plannen voor u betekenen, meld u dan aan en kom luisteren. U bent van harte welkom!!

Programma:

08:00 - 08.30 uur             Ontvangst en ontbijt

08:30 - 10.00 uur             Wat heeft Prinsjesdag ons gebracht?

10:00 - 10:30 uur             Koffie en gelegenheid tot netwerken

REGISTREER U NU !

Wij kijken uit naar uw komst!

Govers Accountants/Adviseurs

 

 

Meld je gratis aan